οκ. σόρυ. Βέροια θα πάμε παρέα.Θα μείνουμε και το βράδυ εκεί.Χασουμε κερδίσουμε, ένα πριβεδάκι θα το ...στήσουμε. Κανόνισε τις απουσίες σου για δευτέρα.
Σήμερα ήταν στα επίσημα και ο πρόεδρος της Ξάνθης. Ο Αρης ο Πια....γλου. Ηρθε να δεί το παιχνίδι, και ....θάμαξε.Σίγουρα πάντως δε χάρηκε που χάσαμε, άσε που κατέβαζε και κάτι μπινελίκια.
Λόγια λόγια και παπαριές στο φούλ εδω και στο άλλο φορουμ αλλά και στο Γήπεδο πάνω απο όλα. Τελικά σήμερα αποδείχτηκε ότι το οπαδικό δεν μας πάει και πιο πολύ μας λείπουν οι καθοδηγητές της κερκιδας και γενικά της οργάνωσης. Βασιζόμαστε στη μαλακία που θα πετάξει κάποιος για να αρχίσουν και οι υπόλοιποι χωρίς σκέψη. Σε μια γωνιά σήμερα ήταν δέκα προπονητές στην άλλη είκοσι υπεύθυνοι των συνθημάτων, πιο κάτω αλλοι τρείς που περιμένανε να μαζεψουν τα πανώ και πάει λέγοντας, άλλα κάποιοι απο τους παραπάνω όταν ήρθε η ώρα να μαζευτεί το μεγάλο πανώ του Gruppo δεν είχαν ώρα γιατί είχαν πέσει σε περισυλλογή ή έπρεπε να σχολιάζουν και εκτος γηπέδου. Ρε δεν μαμιομαστε λέω εγώ. Πήγαμε ποτέ σε προπόνηση τους περιμέναμε καμιά φορά όταν πηγαίνανε ή όταν φεύγαν απο απο το γήπεδο για να τους ντοπάρουμε;και μην μου πείτε πως να πάμε αφου χάνουμε μας είδα και όταν κερδίζαμε. Βγήκε ποτέ κάποια ανακοίνωση συγχαρητηρίων, διαμαρτυρίας ή ότι άλλο θέλετε απο κάποιο ενιαίο δικό μας σύνδεσμο; Πρώτα να δούμε τα χάλια μας και μετά να έχουμε απαιτήσεις απο όλους τους υπόλοιπους. Ωραία παραδείγματα δίνουμε σε νέους πιτσιρικάδες που θέλουν να έρθουν στην κερκίδα. Που είσασταν πριν τον αγώνα; κάθε φορά δουλειά έχετε; και μετά; υπάρχει και κάποια λέσχη που σερβίρει και πικρό καφέ αν θέλετε. Καραφατμέ σήμερα δεν βαθμολόγησες δεν πειράζει. Το μόνο που θέλω να βαθμολογήσω είναι η κερκίδα μας είμασταν 0.
Πρόεδρε την Τετάρτη που θα μαζευτούμε αντι να φτιάχνουμε καινούργια καταστατικά δεν το διαλύουμε λέω εγώ. Αφού δεν το έχουμε, ακόμα τις παιδικές ασθένειες παιρνάμε με πολλές παρενέργειες και θανατηφόρες μάλλον. Να δούμε πόσο θα μαζευτείτε την Τετάρτη και τι ρόλο θα αναλάβει ο καθένα σας. Καλό ξημερώμα Ελληναράδες μου, που γουστάρετε τον Αλη Πασά. Μια φορά Πανθρακικός και μόνο Πανθρακικός
Στέφαν Ντεμόλ: Θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μου για τη δύσκολη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, καθώς τους 19 από τους 21 πόντους ο Πανθρακικός τους κέρδισε στην Κομοτηνή. Η νίκη είναι κομβική για την ομάδα μου καθώς καταφέραμε να πάρουμε διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδας. Η ομάδας μου είχε τις περισσότερες ευκαιρίες σε ένα μέτριο παιχνίδι. Εύχομαι στον φίλο μου Εμίλιο Φερέρα, να πετύχει τους στόχους του και να προκριθεί στα play off. Όσον αφορά την ομάδα μου πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και να δουλεύουμε καθημερινά.
Εμίλιο Φερέρα:Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΣ για τη νίκη τους και τους εύχομαι ανάλογη συνέχεια. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, που έχει τεράστια αυτοπεποίθηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε γρήγορο γκολ, κάτι που αποδεικνύει πως για την ώρα δεν είμαστε ομάδα. Υπάρχουν χρονικά διαστήματα , που πρέπει να λειτουργούμε πιο συγκεντρωμένα και ομαδικά. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια ομάδα και αυτό είναι δύσκολο καθώς υπάρχουν πολλές προσθήκες και θα χρειαστεί χρόνος να γνωριστούν μεταξύ τους. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί είναι καλοί και ποιοτικοί απλά χρειάζονται χρόνο για να δείξουν την αξία τους και δυστυχώς δεν τον έχουμε καθώς υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Τάσος Πάντος: Κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο παιχνίδι και η σημασία της νίκης έχει προεκτάσεις σε πολλά επίπεδα. Ήρθε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά κυρίως ήρθε μετά από ένα παιχνίδι που με κάποια γεγονότα που συνέβησαν, ίσως μας αποπροσανατόλισαν(!!! τι εννοεί ο ποιητής???). Αυτός ο μήνας είναι καθοριστικός για το αν η ομάδα θα προβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι ομάδα με χαρακτήρα και αυτό ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες.
Νίκος Μπουτζίκος: Συγχαρητήρια στους νικητές. Γνωρίζαμε τη δυσκολία της αναμέτρησης, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Στόχος είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου και είναι θέμα χρόνου να βγει η δουλειά η οποία κάνουμε. Είχαμε νέα πρόσωπα στην 11άδα σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που είναι πολύ δυνατός.
Andia συμφωνώ με ολα όσα λες και επαυξανω... Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο γιατι είναι μια στιγμή που μας Πονάει όλους...
Θέλω να θυμίσω όμως και να σας παραπεμψω στα περσινά γραφόμενα μου μετα Απο τη δεύτερη εμφάνιση των panthrakistas στην κερκίδα
Αν θυμασε πρώτη εμφάνιση κάναμε στο ματς με τον Πανιώνιο στη θύρα 1 και παρόλο που χάσαμε πήγαν ολα καλα και γουσταραμε ΟΛΟΙ
Στο επόμενο εντός έδρας ματς η πλειοψηφία αποφάσισε να παμε ΟΛΟΙ μαζι στη θύρα 2 για να ενώσουμε τις φωνές μας με τους ULTRAS και εκει φάγαμε τη μεγαλύτερη κάνετε της ζωής μας Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά αλλα η πικρή αλήθεια είναι ότι απλώς δεν γίνετε να συνυπαρξουμε στην Ίδια κερκίδα
Το έγραψα περισυ και αναφέρθηκα ειδικά σε ένα πρόσωπο και κατευθείαν δέχτηκα επίθεση ότι και καλα για Αυτό το παιδί δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω κι ότι αυτός έχει παει αυτόφωρο για τον πανθρακικο και Αυτό του δίνει άλλοθι να λέει ότι μαλακια σύνθημα του ρθει στο κεφάλι.
ΟΛΟΙ ξέρουμε σε ΠΟΙΟΝ αναφέρομαι και λίγο πολυ ΟΛΟΙ καλαμπουριζουμε και γελάμε με την ευρυματικοτητα του στα συνθήματα Το λέω όμως κατηγορηματικά ότι το ΑΣΤΕΙΟ τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ πρέπει να διαχωρισουμε τη θέση μας
Δεν θέλω να βρισω ούτε τη σαλονίκη ούτε τον λευκό τον Πύργο ούτε την Ακρόπολη ούτε τη λίμνη του...Αλη πασα και αν κάποιος άλλος το κάνει ΕΓΩ προσωπικά δεν θέλω να Είμαι δίπλα του. ΕΔΩ και τώρα να πάρουμε θέση γιατι νομίζω ότι είναι ενας βασικός λόγος που ομαδικά αν μη τι άλλο δεν μας αφήνει να φτιαχτουμε να φωναξουμε και ΚΑΤ επέκταση έχουμε διώξει και αρκετό κόσμο Απο το γήπεδο
Υ.Γ. Δεν εξαιρω τις ευθύνες τις ομάδος που με τις Κακες της εμφανίσεις μας έχει ξενερωσει επίσης αλλα αναφέρομαι στο κομμάτι που μας αφορά Το αγωνιστικό είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο ...
Ρε γιαννη ελα εκει και ριξε την ιδεα σου το να το λες απο εδω μεσα μονο αντιδρασεις και βρισιματα θα αρχισουμε και θα παρεξηγηθουμε.
Ελα εκει που ειμαστε ολοι κανε την αρχη και δεν σου πει κανενας τιποτα(εκτος αν ερχεσαι).Κανενας δεν ειπε οτι μονο ο συγκεκριμενος δινει συνθηματα. Και αμα εισαι εκει πιστευω να βλεπεις οτι προσπαθω να του τα κοβω μερικα γιατι ειναι ασχετα με το ματς.
Αλλα και αυτο που ειπες παλι δεν καθεται καλα στο ματι του αλλου. Ειμαστε που ειμαστε μονο καταδικαζουμε μας εμεινε...
tsakale an den sou aresei mazi mas pane ksana sth 1 pare kai ta sporakia sou kai latse ekei etsi kai allios kai pou hr8es sto petalo den ekanes kai kati twra an den goustarhs tous ULTRAS STA @@ MOU EMENA oute egw se goustarw otan pas se ena petalo 8a akoushs polla twra ti se phrakse toso den mporw na katalabw kai an exeis na peis kati kai na to les sta isa kai na mhn fotografizeis kapoion pes sta eisai poion den goustarhs kai mhn les mlk pisw apo ena profil
Terhs πίσω Απο ένα προφίλ δεν κρυφτηκα ποτέ...έχω ονοματεπώνυμο και το γνωρίζουν οι περισσότεροι στο φόρουμ και δεν έχω πρόβλημα να το δημοσιοποιω εδώ μέσα
Το αν έκανα κάτι στην κερκίδα Απο τότε που ήρθα πάλι δε θα σου απαντήσω γιατι ποτέ δεν περίμενα να ακούσω ούτε ΜΠΡΑΒΟ ούτε ευχαριστώ,το κάνω απλώς γιατι γουστάρω
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειπα ότι δεν γουστάρω κάποιον Απο τους ULTRAS Γουστάρω την ευρυματικοτητα σας,το χιούμορ σας την ενέργεια που βγάζετε και θα μπορούσα να πινω καφέδες και μπύρες μαζι σας τον ελεύθερο χρόνο μου
Σαν φίλαθλος όμως και σαν οπαδός του Πανθρακικού δεν γουστάρω να Είμαι μέσα στο κοπάδι που θα οργανώνει ενας-δυο ή τρεις τσακαλοι κει θα βρίζουν σαλονικες λευκούς πύργους,μάνες αδερφές και ότι άλλο...
Δεν ειπα μη βριζετε...ειπα θέλω να διαχωρισω τη θέση μου
Και αν θες να ξαναδιαβασεις τα γραφόμενα μου απευθύνθηκε στον andia και κατ´επεκτασην στους πανθρακιστας
Το ίδιο ακριβώς έγραψα και περισυ απο την πρώτη φορά που ήρθαμε στην 2 αλλα σεβάστηκα την πλειοψηφία που αποφάσισε να ενώσουμε τις φωνές μας μαζι σας
Δεν σκεφτήκαμε όμως το πολυ απλό...δυο φωνές μπορούν να ενωθούν μόνο αν φωνάζουν το ίδιο πράγμα...
Υ.Γ. Σπόρια στην κερκίδα δεν έφαγα ποτέ...ούτε ´´μαυρα´´...ούτε ´´ασπρα´´...!!!
ο έγραψα περισυ και αναφέρθηκα ειδικά σε ένα πρόσωπο και κατευθείαν δέχτηκα επίθεση ότι και καλα για Αυτό το παιδί δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω κι ότι αυτός έχει παει αυτόφωρο για τον πανθρακικο και Αυτό του δίνει άλλοθι να λέει ότι μαλακια σύνθημα του ρθει στο κεφάλι
to ti ekane o ka8enas einai dikaioma tou den xreiazete na to les esu kane esu kerdkida an einai sto epomeno mats kai mhn akous auton pou leei oti malakia tou er8ei sto kefali na se doume ti 8a mas deinei na leme den mou eipes poios einai autos pou leei malakies kai oti tou er8ei sto kefali???? kai exei paei kai autoforo????? gia pes onoma na kseroume oloi
Ο pitbull ειναι σαν τους βαλιστικους πυραυλους...οσο δεν πατας το κουμπι, καθεται στ'αυγα του και cool.Αμα το πατησεις,εκτοξευεται διηπειρωτικα σε κλασμα δευτερολεπτου...Milame για το φτερωτο pitbull...