ΧΡΥΣΑΦΙ λοιπόν φίλε πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας ..... 14 βαθμούς σε 10 αγώνες .... Χ3,6 = 50 περιπου βαθμούς αν πάμε με την ίδια ρέγουλα ... με τόσους βαθμούς ακριβώς πέρσι είχαν μπει στα πλέι οφς Παναιτωλικος και Πιερικός ..... και με μόλις 2 παραπάνω ο Πανσερραϊκός που ανέβηκε
Τα μαθηματικά μας βγαίνουν για μια καλή πορεία .... καλό ποδόσφαιρο θα δούμε ??? ... αυτό με ενδιαφέρει ... χθες η ομάδα δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε αλλά ούτε ότι δεν μου άρεσε .... κάναμε μόνο 4-5 φάσεις ... και ευτυχώς κάναμε 2 γκολ (εξαιρετική ευστοχία παρά την αστοχία του Σουλτανίδη) ..... οι φάσεις και τα γκολ φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο.
Σ'αυτή την αγωνιστική για να μην ξεφύγει κάνεις βαθμολογικά, πρέπει να έρθουν όσο περισσότερες ισοπαλίες μπορούν ή το πολύ να νικάνε οι κάτω από μας τους πάνω από μας .... μας συμφέρει σχετικά..... για να είμαστε σε σχετική επαφή με όλους.
Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει ότι μετά από πολύωρη συνάντηση του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Κυκερίδη με τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Χαραλαμπίδη, αποφασίσθηκε για το καλό και των δύο πλευρών η λύση της συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ και του κ Χαραλαμπίδη. Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον κ. Χαραλαμπίδη για την προσφαρά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια.
πάει κι άλλος ένας .... πω πω .... δεν έμεινε και κανένας από αυτούς που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα .... από τις 18 ομαδες ζήτημα έιναι να μην άλλαξαν 5
από τα περίεργα της αγωνιστικής όσα γκολ (4)σημειώθηκαν το Σαββατο σε ένα αγώνα (το δικό μας ) τόσα γκολ (ακριβως 4) σημειώθηκαν και στους 6 (!!!) αγώνες της Κυριακής
αν δεν έπαιζαν οι δύο επόμενοι αντίπαλοί μας δεν θα τον έβλεπα τον αγώνα αλλά αυτοτιμωρήθηκα τελικά και τον είδα ..... απίστευτα χάλια αγώνας .... από απίστευτα χάλια ομάδες ... παίζοντας ΟΜΑΔΙΚΗ άμυνα και περίμεναν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.
στο αξιοσημείωτο του αγώνα στο τέλος οι Καισαριανώτες "φίλαθλοι" είπαν και το πρωτότυπο "Γα...ργαλήστε τον πού..ρτη τον Πανθρακικό" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ αμφότερους .... Εμίλιε πάρε το DVD κάνε το σεμινάριο και πάμε για το 1-0 και στους δύο αγώνες
Πολυ μας πανε τωρα τελευταια τα αποτελεσματα των αλλων.
Φεραμε ισοπαλια και ομως,δε μας περασε κανεις. Και μειναμε μεσα στα play-offs.
Θυμαμαι οταν κοιτουσα προχθες το προγραμμα,σκεφτομουν οτι μας συμφερει να ερθουν ΟΛΑ ισοπαλα.
Επισης θυμαμαι οτι απεκλεισα αμεσως αυτο το ενδεχομενο. Δε μπορει,καποια θα στραβωσουν σκεφτηκα. Η τυχη ομως το εφερε,να στραβωσουν τα πιο "αδιαφορα" παιχνιδια για μας. Παναιτωλικος και Λεβαδειακος.
Ρε μηπως μετα απ' ολα αυτα να μετονομαστουμε σε ΓΚΑΣΤΟΝΙΑΚΟΣ;
Για μένα SPQR οι δύο επόμενες αγωνιστικές θα είναι και οι πιο κρίσιμες όχι μόνο για τον Πανθρακικό αλλά και για τις περισσότερες ομάδες.
Επόμενη αγωνιστική Πανθρακικός-Εθνικός Αστέρας 1 3-1 Εθνικός Πειραιώς-Δόξα Δράμας 1 εδω δεν χάνει ο Εθνικός Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1 εδώ δεν μασάει το Αγρίνιο Διαγόρας Ρόδου-ΠΑΣ Γιάννενα Χ το πρώτο ξεφουσκωμα του Διαγόρα εντος Αγροτικός Αστέρας-Λεβαδειακός Χ2 Η πρώτη κοιλιά το αστέρα Ηλιούπολη-Θρασύβουλος Φυλής 1 Ιωνικός-Βέροια 1 Καλλιθέα-Αναγέννηση Καρδίτσας 1 Τρίκαλα-Πιερικός Χ Οπότε δείτε τι έχουμε στην τελική βαθμολογία της 11η αγωνιστικής
Σ' αυτο το πρωταθλημα,με τον τροπο που γινεται,δε μπορεις να πεις τιποτα εκ των προτερων,διοτι το πιθανοτερο ειναι οτι θα εκτεθεις.
Αν προχθες χαναμε και ολα τα υπολοιπα ερχοντουσαν ασσοι (και πες μου εσυ οτι δεν ηταν πιθανο να γινει αυτο...) τωρα η ομαδα θα ηταν μεσα στα πλει-φευγα (που λεει ο λογος).
Δε μπορεις να πεις τιποτα (η σχεδον τιποτα) πριν σφυριξει ο κορακας τη ληξη των παιχνιδιων.
Αυτο που φαινεται,ειναι οτι υπαρχουν πολλες ομαδες που πανε σαν τον καβουρα.
Αυτο πρεπει να εκμεταλλευτουμε,αρχης γενομενης απο το ματς με τον Αστερα στο ΔΑΚ.
Νικη με καθε τροπο και μετα να παμε με το "μαχαιρι στα δοντια" να μετρησουμε τις δυναμεις μας εναντια σε δυο απο τις τρεις ...σουπερλιγκατες (που λεει κι ο Καουνος) ομαδες της κατηγοριας και μαλιστα στις καυτες (χωρις εισαγωγικα αυτο) τους εδρες.
Εκει θα φανουν τα καρυδια μας ως ομαδα που θελει να πρωταγωνιστησει.
Απο την αλλη,αν δεν υπηρχε αυτο το κωλοσυστημα,τωρα το πρωταθλημα θα ηταν μισοτελειωμενο (να μην πω τελειωμενο).
Μετα απο μολις 10 ματσακια και θα ξεραμε ποιες θα ανεβουν στην σουπερκλικα.
Ολοι οι υπολοιποι,το μονο που θα κοιτουσαν απο δω και περα,θα ηταν να μη βρεθουν στις τρεις τελευταιες θεσεις.
Και οι τρεις πρωτοι,θα εφταναν στο σημειο να παιζουν φιλικα μεταξυ τους τις Τεταρτες για να κρατησουν λιγο το ενδιαφερον του κοσμου τους.
Εγω ομως,ημουν,ειμαι και θα ειμαι υπερ αυτου του συστηματος. Χωρις πλει-οφς,πλει-αουτ και τα λοιπα. Κυριως,διοτι ειμαι υπερ του οτιδηποτε θα κρατησει την ομαδα μας για οσα περισσοτερα χρονια γινεται στην Β' Εθνικη.
Ακομα κι αν θα επρεπε να υποστουμε το πρωταθλημα του χασμουρητου...
Το μονο που δεχομαι,ειναι τα πλει-οφς. Οποιος γουσταρει σουπερκλικες,ας τα δωσει ολα μεχρι τον Ιουνιο. Δεκτο. Τα πλει-αουτ ομως,ειναι μια μεγαλη μαλακια και πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να καταργηθουν...
Γιατι να τιμωρεις τρεις ομαδες που με το παλιο καλο συστημα θα ειχαν σωθει;
Ο αλλος τρεχει μεσα στο κατακαλοκαιρο,γιατι γουσταρει μεγαλεια. Εγω τι χρωσταω να τρεχω για την επιβιωση μου,αν και τερματησα 13ος;
Σ' αυτο η ομαδα μας πρεπει να πρωτοστατησει,και να θετει θεμα σε καθε συνελευση της κλικας...
Να εναρμονιστει η κατηγορια μας με την παραπανω.
Εκει,οποιος γουσταρει ευρωπες και σεντονια τρεχει (και καλα να παθει) και οποιος δε γουσταρει,καθεται.